Ιστορια

 


Λίγα Λόγια για εμάς

Η εταιρεία μας εδρεύει στην Κεντρική Αγορά Αθηνών και δραστηριοποιείται στο χώρο της εμπορίας νωπών οπωροκηπευτικών και φρούτων εδώ και πάνω από εννενήντα (90) χρόνια.

Iδρύθηκε το 1923 από τον Ματθαίο Νικήτα, πρόσφυγα από την Πόλη.

Η επιχείρηση τότε είχε έδρα στην παλιά λαχαναγορά της Αθήνας που βρισκόταν εκεί που σήμερα βρίσκεται ο χώρος πρασίνου, κοντά στον Ηλεκτρικό στο σταθμό στο Θησείο.

Το 1963 ανέλαβε την επιχείρηση ο Γιώργος Νικήτας γιος του “Μπαρμπα Μαθιού”. Το εμπορικό του δαιμόνιο, η εργατικότητά του και η φαντασία του, την οδήγησαν ανάμεσα στις κορυφαίες επιχειρήσεις στο χώρο.

Σήμερα η EuroVita Group A.E., με βάση τις υψηλές προδιαγραφές, τον αυστηρό ποιοτικό έλεγχο, την πληρότητα των εγκαταστάσεων και των μεταφορικών της μέσων καθώς και το υψηλό επιχειρηματικό ήθος, κατατάσσεται ανάμεσα στις δυναμικότερες και ταχύτατα αναπτυσσόμενες εταιρείες στο χώρο.

Η EuroVita Group A.E. είναι πιστοποιημένη με ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 22000:2005 (HACCP), ISO 9001:2015 και ISO 14001:2015 για τις άριστες εγκαταστάσεις της, τους αποθηκευτικούς χώρους της που πληρούν τους απαραίτητους κανόνες υγιεινής καθώς και όλες τις διαδικασίες για τη σωστή και ασφαλή διαχείριση και μεταφορά των προϊόντων από το προσωπικό της εταιρείας μας, την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών της και το σεβασμό στο περιβάλλον.