Σκόρδο Αποφλοιωμένο


Σκόρδο Αποφλοιωμένο

Η εταιρεία μας EuroVita Group A.E. προχώρησε στη σύναψη συνεργασίας με την εταιρεία Hellas Quality Foods I.K.E., η οποία ειδικεύεται στην επεξεργασία και δημιουργία προϊόντων υψηλής προστιθέμενης αξίας με βάση το φρέσκο σκόρδο, αναλαμβάνοντας από την 1η Δεκεμβρίου 2018 την αποκλειστική προώθηση και διανομή των προϊόντων της.

Τα προϊόντα της Hellas Quality Foods παράγονται από φρέσκο καθαρισμένο σκόρδο, χωρίς συντηρητικά, και διατίθενται σε διάφορες μορφές όπως:

• Σκελίδες σκόρδου σε βαζάκι 70gr
• Ψιλοκομμένο σκόρδο σε βαζάκι 80gr
• Σκελίδες σκόρδου σε δοχείο 650gr ή 2 Kgr
• Ψιλοκομμένο σκόρδο σε δοχείο 650gr ή 2Kgr
• Μαύρο σκόρδο κεφάλι

Το καθαρισμένο σκόρδο απαλλάσσει τον καταναλωτή από οποιαδήποτε περαιτέρω επεξεργασία και αποτελεί την πιο διαδεδομένη μορφή που χρησιμοποιείται ως καθαρό προϊόν σε αντίθεση με άλλα σκευάσματα που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά.

Η διάρκεια ζωής των φρέσκων σκελίδων είναι 1 μήνας και του ψιλοκομμένου 5 μήνες υπό την προϋπόθεση ότι βρίσκονται εντός ψυγείου.

Στόχος μας είναι το προϊόν να φθάνει στον τελικό καταναλωτή φυσικά φρέσκο χωρίς να περιέχει χημικά συντηρητικά και πρόσθετα ή άλλα φυσικά συντηρητικά όπως λάδι, άλμη, ξύδι κ.α. τα οποία επηρεάζουν την φυσική γεύση του και προπάντων τις φυσικές ιδιότητές του.

Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε πληροφορία και τιμοκατάλογο.